Army helikopter redder canadisk politimand

En erfaren bjergbestiger, der også er medlem af Canadas nationale politistyrke, parajumpers outlet jakke blev reddet af en hærhelikopter torsdag, 24 timer efter at han skilt fra hans klatring i nærheden af ​​toppen af ​​Mount Rainier, ifølge National Park Service.

Cui og to andre klatrere var gået op Fuhrer Finger og havde næsten opsummeret onsdag, da Cui blev syg og fortalte sine partnere, at han ikke kunne fortsætte, siger udgivelsen. De tre begyndte at tage en standard rute ned, da Cui uforklarligt ‘tog en beslutning om at Unrope og billige Parajumpers hovedet direkte ned bjerg, ‘tilsyneladende ignorere protester fra de andre klatrere, siger nyhederne.

De to andre klatrere kaldte 911 for at advare rangere til Cui ’s ulige adfærd, derefter ned til Camp Muir, ifølge udgivelsen. Wildfires? ‘Naturens klimaanlæg’ er ødelagt, vejrservice sigerSeafair Pirates, anklaget for at målrette kvinder og vise Opdrinket, ikke længere velkommen på nogle festivaler2, der er anholdt efter passagerer på fly parajumpers jakke tilbud fra Seattle, bemærker, at man sms’er om at udnytte børneneUnlimited Digital Access. $ 1 i 4 uger.

Tre guider forsøgte at nå Cui, men parajumpers gobi udsalg blev afværget af dårlig vejr og lav synlighed, ifølge Bacher. Efterhånden som forholdene blev forbedret, sendte parken sin helikopter, en A Star B3, til at scout området, men moderat høje vinde gjorde en redning umulig for det lille fartøj, skrev han.

En Chinook helikopter besætning og parajumpere var i stand til sikkert at hejse Cui off the mountain på trods af vanskelige forhold, siger pressemeddelelsen. Helikopteren blev fløjet af F Company 2 135th fra Joint Base Lewis McChord, mens parajumperne, der blev tildelt den 304. Redningsskvadron baseret i Portland, redede hejsen, siger udgivelsen.