Canada Goose vil udgøre trussel mod lufthavne

People’s Daily Online rapporterede, at mange amerikanske og canadiske beboere har været kendt som traditionen ‘kærlighed og beskyttelse af vilde dyr’. Regeringsafdelingen vil dog være ‘uden barmhjertighed’ som for vilde dyr, der vil true sikkerheden for Mennesker Et passagerfly fra American Airlines parajumpers udsalg i begyndelsen af ​​2009 blev ramt af Canada Goose og havde ingen drivkraft til at bevæge sig. I kraft af pilotens fremragende teknologi Der var en vellykket krasjlanding på Hudson-floden i New York.

‘Canada Goose’ bor i nærheden af ​​lufthavnen, og blandt dem har de vist sig at være jagtfokus for retshåndhævende personale i USA ‘Landbrugsafdelingen. Civile flyruter billige Parajumpers jakker tager off og lander ofte, så det sigter mod at undgå at udgøre en trussel Den såkaldte ‘Canada Goose’ er faktisk en slags vildfugl, der ligner vilde gås. De lever og reproducerer i Canada og parajumpers jakke Nordamerika nær kysten af ​​floder og søer. Denne slags dyr er ikke skræmmende.

Denne slags dyr kan især lide at bo tæt på park og lufthavn. De vil ikke bare true civile fly. parajumpers jakker Desuden vil meget affald blive overladt på land af dem, som burde skyldes nogle sygdomme. ‘Injektion. Næsene af Canada Goose vil blive bygget på jorden, hvor nærmer vandet under normale omstændigheder. På den ene side Kan bruge kropsadfærd til at kommunikere med hinanden, og på den anden side kan de lave mere end ti forskellige stemmer.

For at mindske skade på luftfartøjer til civil luftfart vil de gerne reducere antallet af canada goose og andre fugle ved at dræbe. Ifølge rapporten er vi nået til enighed om, at USA Lærer at der var i alt 14000 Canada-gæser blevet ‘henrettet’ i USA sidste år. Nogle dyrebeskyttelsesaktivister sagde, at en mere ‘humanitær’ måde bør tages for at håndtere disse ‘dejlige og store vilde fugle’. For eksempel, De kan udvise dem for at være langt væk fra deres habitat nær lufthavnen ved hjælp af hundehunde.

Den canadiske regering fandt også den opfattelse, at adfærd fra USA’s landbrugsafdeling var ‘grusom’. I de tidlige år i forrige århundrede var Canadas gås udsat for udryddelsessituationen. På nuværende tidspunkt er der dog et dybt beskyttelseskoncept I hjertet af mennesker. Kun i USA lever der for øjeblikket millioner af ganese gæs, som bliver ‘ofte indkaldere’ af mange bysamfund. Nogle mennesker for miljøbeskyttelse sagde, at dræbe Canada goose kan lade andre arter få en Chance for at træde ind. Og på denne måde vil det intensivere truslen mod menneskers miljø.