Canada Goose bør beskyttes

People’s Daily Online rapporterede, at mange amerikanere og canadiske beboere har været kendt som traditionen for ‘kærlighed og beskyttelse af vilde dyr’. Men regeringsafdelingen vil ikke være ‘ubarmhjertig’ med vilde dyr, hvilket vil skade menneskers sikkerhed. Airlines ‘passagerfly, i begyndelsen af ​​2009 blev ramt af Canada Goose og havde ingen drivkraft til at flytte. Endelig landede flyet på New York Hudson River med succes med pilotens fremragende teknologi.

Blandt dem er ‘Canada parajumpers jakke 2013 Goose’, der bor i nærheden af ​​lufthavnen, blevet Department of Agriculture in America, retshåndhævende personale s vigtigste jagtmål. Dens formål er at undgå at true de civile flyvefartøjers hyppige start og land. Den såkaldte ‘Canada Goose’ er faktisk en slags vild fugl, som ligner vilde gås. Nær kysten af ​​floder og søer i Canada og Nordamerika; De har deres liv og reproduktion. Denne slags dyr er ikke skræmmende.

Denne slags dyr kan især lide at bo tæt på park og lufthavn. De vil ikke kun udgøre en trussel for de civile flyselskaber. Derudover vil de også efterlade masser af afføring på land, og det er den største skyldige til at inficere nogle sygdomme. Under normale forhold vil Canada Goose bygge deres rede på land nær vandet. På den ene side kan de bruge kroppsadfærd til at kommunikere med hinanden, og på den anden side kan de lave mere end ti forskellige stemmer.

Endelig blev der opnået enighed mellem USAs ‘afdeling for dyrebeskyttelse, og de vil tage fangst- og dræbforanstaltningen for at reducere skade på det civile fly fra Canada Goose og andre fugle. Ifølge rapporten lærer vi, at der var parajumpers gobi udsalg helt 14000 Canada-gæs er blevet ‘henrettet’ i USA sidste år. Nogle dyrebeskyttelsesaktivister sagde, at en mere ‘humanitær’ måde bør tages for at håndtere disse ‘dejlige og store vilde fugle’. De kan f.eks. Udvise dem parajumpers jakke mænd til Være langt væk fra deres levested nær lufthavnen ved hjælp af hundehunde.

Det blev også sagt af Canadas regering, at den praksis, der blev taget af landbrugsafdelingen i USA, var ‘grusom’. I de tidlige år i det sidste århundrede var Canada Goose udsat for udryddelsessituationen. Men nu har beskyttelsesideen populær støtte. I dag bor millioner af gæs i USA. De bliver den ‘hyppige ringer’ i parajumpers long bear sort mange bysamfund. Nogle mennesker for miljøbeskyttelse sagde, at dræbe Canada Goose kan lade andre arter få en chance for at komme ind. Og på denne måde vil det intensivere truslen mod menneskers miljø.