Billige parajumpers jakker Kvinder

Parajumpers er et projekt som flge af samarbejdet mellem Ape og designer Massimo Rossetti, der har mange rs erfaring som designer Parajumpers jakke herre frakke herrebekldning, og er ogs kendt som importr af amerikanske mrker p det italienske marked Motto parajumpers kids jakker andre kan liv.

Parajumpers jakker salg udtnker amerikansk overtj med en italiensk kant. Under den kreative ledelse af Massimo Rossetti, blev linjen inspireret af den rustikke Alaska gear, nyfortolket med innovativt design og avancerede funktioner. Kig efter moderigtige funktionelle kolde vejr hfteklammer af klassiske parka i letvgts nylon forbindelser til tungere Parajumpers jakker salg frdig med luksurise pels. S avanceret som det er utilitaristisk, Parajumpers stikkontakt er lige hjemme p byens gader eller snekldte skrninger.

Maxi vest med en kombination af 7gg merino uld blanding strikning og sprjtes direkte ned fyldt nylon. To lynls lommer p forsiden. PJS Parajumpers gummi patch p venstre rme. To vejs lynls. Slim fit.