Den gat tilbage parajumpers kodiak p

parajumpers danmarkParajumpers Dame Oslo, Parajumper Lightweight Dame Udsalg, PJS Parajumpers Tilbud11. november 2016 by parajumpers parajumpers jakke udsalg, parajumpers long bear, parajumpers vinterjakkerLeave a comment

Parajumpers er et eksklusivt high end italiensk brand, som skaber dame jakker, parkaer og frakker i verdensklasse. En af kilderne til deres verdensomspndte succes er deres designer Massimo Rossetti, som stter sit karakteristiske prg p hver enkelte jakke.

Designet og idéen bag disse sknne parajumpers jakker er hentet fra Alaska, eller mere prcis fra de Parajumpers ogs kaldet PJS som hver dag stter deres liv p spil for at redde liv. Der er taget udgangspunkt i deres overtj, som skal kunne klare alle former for vejr og vre yderst funktionel. Samtidig fr du parajumpers long bear det bedste indenfor design med den smukkeste udfrsel. Der er lagt stor vgt p detaljer og jakkerne strler af eksklusivitet. De bruger kun de bedste materialer og ligger stor vgt p etikken men henblik p det pels og de dun som bruges.

Parajumpers Bee Jakke Asphalt Dame

Parajumpers Bee Jakke, Super fed efterrs vinterjakke fra Parajumpers, Jakken har tovejs lynls hele vejen ned, to lynlslommer, rib ved hndleddene og en htte, Parajumpers Jakke er forholdsvis let og vandtt, Super lkker og god Parajumpers vinterjakke.

Loftet forhandler Parajumpers jakker til kvinder for at give dig det ultimative indenfor luksus og kvalitet nr det kommer til overtj. Der klet for en hver detalje og bruges kun de bedste materialer. Loftet er certificeret PJS forhandler og kan derfor sikre dig alt alle de styles du finder hos os er 100% gte. S hvad enten du sger en Parajumpers vinterjakke, vest, parka eller super bld dunjakke s har vi altid et stort udvalg hos Vi forhandler ogs Parajumpers til mnd.