kvinner Parajumpers New Adirondack

Sdan testes vandtt vindtt windbreaker lavet af klud?

Fundet rush tj smme pres gummi afdeling, i stof uden for lane i spand formet, hld lidt koldt vand, fra i side med tr hnd twist bevgelige, hnd Shang ikke skyldes vand, denne for vandtt del, jeg nskede at to r Qian hj fra Cha sger C53 eventyr rush tj uttte vigtigste er smmene p problemet, en anden fundet en smme pres gummi afdeling, hld en halv kop vand, med stof i sidedksel Yu Cup munden, igen i stof positive Tryk et trt glas, mens tage glas Se overflade skyldes et lag fine drber (tid br ikke vre alt for lnge, s ikke at drber selv patches), Hvis alle smme tapede bred hvor ingen drber, der angiver srlige lim lim ikke GORE TEX. Anbefaling om at kbe for hvad fanget sweater Andes, erstattet af det lys varme endda kolde vi klatre ned under 7 kilometer og sjldent bre, generelt bruge Andes med en eller to fange sweater. Hardshell br vre strre end dagligt frst.

Fortlle GORETEX stof sammenligning let, fordi GORETEX bare fabric producenter, selv ikke produktion frdig, s de fleste er i frdige Shang hngende en GORETEX tone, i venstre talje artikel eller lomme side Shang har lidt Goretex vvning mark, og inden for led Hou af vigtigste mark er ogs virkelige tj mrke, mens helt sikkert ogs vil har tj mrke af hngende card, nogle gange op til tre en ovenfor. For det tredje er er det meget vigtige punkt, at bil linje sting, GORETEX stof krves sm pr. tomme og ikke mere end 10 nle (ogs tykt stof nemt revet), ikke mindre end 7 pin (alt for sparsomme til mindre effekt), det er meget vigtigt for inspektion standarder.

Mest af alt, ikke bruge en vaskemaskine eller et vandtt lag under strkt pres i vaskemaskinen og duct isolering, Andes brer ofte en lang tid at vaske igen, ikke sind ved hjlp af hnd vask. Andes beskidt klud er kemisk fiber materialer, det er nemt at fjerne snavs?, bruge neutralt vaskemiddel soak i ca 20 minutter, mere beskidte omrder visket ren med en bld brste eller svamp, uden skrue bjle direkte i klige, trre efter rengring.